Όροι χρήσης

Καλωσήρθατε στο skiouraki.gr. Το skiouraki.gr παρέχει τις υπηρεσίες του με τους παρακάτω όρους. Όταν επισκέπτεστε ή χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του skiouraki.gr, αποδέχεστε αυτούς τους όρους. Παρακαλώ διαβάστε τους με προσοχή.

Πρόσβαση

Το skiouraki.gr σας παρέχει περιορισμένη άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης του παρόντος site. Το περιεχόμενο του skiouraki.gr παρέχεται «ως έχει» και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση υπόδειξη προς ενέργεια ή παράλειψη. Ο επισκέπτης / χρήστης αξιολογεί το περιεχόμενο της ενημέρωσης και δρα αυτοβούλως αποκλειόμενης οποιαδήποτε ευθύνης του skiouraki.gr.

Το skiouraki.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάρτηση ορθών πληροφοριών και στοιχείων στο σύνολο των σελίδων του. Εντούτοις, το skiouraki.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά που ήθελε προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη κατά την επίσκεψή του στο skiouraki.gr, από οποιοδήποτε αιτία και ενδεικτικά λόγω μη ορθότητας ή μη πληρότητας του περιεχομένου ή μη διαθεσιμότητας.

To skiouraki.gr δεν εγγυάται και συνεπώς δεν ευθύνεται για την αδιάκοπη διαθεσιμότητά του, για την άνευ σφαλμάτων παροχή των υπηρεσιών του ή του περιεχομένου του, ούτε για την απουσία «ιών» ή άλλων επιζήμιων στοιχείων, είτε πρόκειται για το www.skiouraki.gr, είτε για κάποιο άλλο site / server δια του οποίου λαμβάνει το περιεχόμενό του.

Copyright

To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του δικτυακού τόπου αποτελούν ιδιοκτησία του skiouraki.gr και διατίθενται στους επισκέπτες / χρήστες του κόμβου αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο χρήση τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των πνευματικών και βιομηχανικών δικαιωμάτων ή χωρίς την αναφορά της πηγής (skiouraki.gr) με ενεργό link προς αυτό.

Παραβίαση copyright τρίτων

Το skiouraki.gr και οι συντελεστές του σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία των άλλων. Αν πιστεύετε ότι το έργο σας έχει αντιγραφεί κατά τρόπο που παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλεκτρονική Επικοινωνία

Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας χρησιμοποιήτε τις υπηρεσίες μας ή μας αποστέλετε e-mails, επικοινωνείτε μαζί μας ηλεκτρονικά. Αποδέχεστε να λαμβάνετε πληροφορίες από εμάς ηλεκτρονικά και συμφωνείτε σε όλες τις ανακοινώσεις, κοινολογήσεις και άλλες μορφές επικοινωνίας που σας αποστέλουμε ηλεκτρονικά.

Προσωπικά Δεδομένα

Παρακαλώ διαβάστε τη ειδική σελίδα για το προσωπικό απόρρητο και την ασφάλειά των προσωπικών δεδομένων για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.